“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Tak letos mám padla!

on pátek 15. června 2012
Zdarec přeživší!:)

Snad už se vám všechny zkoušky a písemky chýlí ke konci a vy se budete moci zas nahodit do režimu svého normálního života:D

Protože je tohle přece jen knižní blog, snažím se vás většinou ušetřit svých "deníkových výlevů", ale tak abyste byli trochu v obraze, co se dělo, děje nebo teprve dít bude, po dlouhé době tu jeden takový příspěvek mám:D

Pokud zabloudíte očkem doprava k archívu blogu, tak si všimnete, že poslední měsíce to se mnou, respektive mou aktivitou, není žádná sláva. Stejně jako většina blogerů jsem mimo kyber prostor taky hlavně ještě student školou povinný, obzvláště v hektickém období ročníkovek a uzavírání klasifikace je mi tenhle status často připomínán. Ke svému štěstí už mám za sebou všechny testy a zkoušení, takže to bude trvat zase nějakou tu chvíli, co zase otevřu učebnice. Poslední dva dny mou školní tašku tíží maximálně asi pětisetstránková Zlodějka knih, což se zatím jeví jako skvělé čtivo. Navíc proti příběhu zasazeného do nacistického Německa nemůže snad žádný učitel nic namítat. A zmínila jsem se, že to vypráví sama smrt?

V pondělí se chystám na týdenní sportovní kurz, takže hned tak s oživováním blogu nezačnu, ale momentálně se snažím dát ho aspoň do pořádku po organizační stránce a trochu to tady uspořádat, aby tu nebyl takový maglajz (já vím, to tvrdím už řadu měsíců, ale i pokusy se cení ne?:D). Přizpůsobila jsem si počet meme, kterých se budu pokud možno pravidelně účastnit, a to tak, abych to stíhala, bavilo mě to a nebylo to jen automatické a nezáživné nahazování článků. V pravé části "Stránky" tak můžete najít odkaz "Meme", kde byste měli najít všechna současná i ta neaktualizovaná. Obnovy se dočkalo mé vlastní Afternoon Tea for 2, které jsem na dlouho tak nějak zazdila a po nedávném pročítání zase dostala chuť se na něj vrhnout:)

Jak informuje seznam, nahromadilo se mi přečtené knihy, které bych chtěla co nejdříve zrecenzovat, tak snad si najdu teď o víkendu čas a něco málo sepíšu, ale na většinu z nich se zřejmě vrhnu až za týden, kdy se vrátím odpočinutá a svěží:D Taky by vás mohlo zajímat, že kromě námětů na články se mi v hlavě i rýsuje plán na nějakou tu první soutěž tady na BookAddiction, kterou ještě po návratu domyslím a ke konci června uspořádám. Každopádně zůstaňte ve střehu:) 

4 komentářů :

Simcsa řekl(a)...

Zlodejku kníh by sa mi nechcelo prevlačovať :D

Annie řekl(a)...

Já Zlodějku netahám právě kvůli tomu, že je těžká. Ze stejného důvodu čtu jenom doma Inheritance. Takže mám rozečtený tři knihy zaráz (do školy tahám Sukubu :D).
Každopádně, docela závidím, že máš všecko za sebou. U nás ve škole to vrcholí a u mě dvojnásob, protože ve středu vypadnu do lázní^^

Simone řekl(a)...

Nie si sama, kto teraz nič netíha a blogu sa nevenuje. Toto obdobie neznášam - koncoročné písomky, zhon a stres, už nech je to za nami. Zlodejku kníh som čítala a patrí medzi moje najobľúbenejšie. :)

annejude řekl(a)...

Jelikož v tašce teď už skoro nic jiného netahám, tak se to s tou Zlodějkou dá:)

Tohle období je většinou jedno z nejnamáhavějších co se týče školy, tak vám přeju ať to všechno zvládnete;)

Okomentovat