“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

The Book Thief: Oficiální filmový trailer

on pátek 6. září 2013
Buďto za to může měsíc strávený na jiném kontinentě, přehršel vycházejících filmů natočených podle knih nebo fakt, že jsem co se týče filmových novinek žila zřejmě pod kamenem, každopádně mi ale UNIKLA informace, že se jedna z mých nejoblíbenějších knih chystá na stříbrná plátna. Je-li mezi vámi také někdo stejně neaktualizovaný jako já, tak ano, Zlodějku knih od M. Zusaka bude možné příští rok vidět v kinech. Snímek má už i trailer.



3 komentářů :

Natalie S. řekl(a)...

Zlodějka knih je nádherná kniha, ale z filmu zatím příliš nadšená nejsem. Vůbec se mi nelíbí výběr herců a podle traileru to nemá tu správnou atmosféru. Moc si přeju, aby to nakonec dopadlo dobře, protože by špatný film nejspíš odradil lidi od knihy, to by mě hodně mrzelo.

Nerya řekl(a)...

Iha, všetci knihu ospevujú, mne sedí doma na poličke už nejeden rok, ale ja sa do nej pustím :) už len aby som si ptom mohla pozreť film a porovnať to :)

Buma Agda řekl(a)...

Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

Okomentovat