“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Vyhlášení vítěze Summer Hiatus Giveaway

on úterý 3. září 2013

Omlouvám se všem účastníkům giveaway, že se tohoto článku dočkali až dnes, ale po měsíci ve Vietnamu a nedělním dlouhém letu jsem si včera potřebovala oddychnout, vzpamatovat se z časového posunu, nasát atmosféru domova a vypovídat se z části zážitků a dojmů:)

Předtím než vás seznámím s vítězem bych vám chtěla poděkovat za hojnou účast a především za to, že spousta z vás věnovala chvilku i k dodatečným otázkám - jen jste mě nalákali na další cestování a na knihy, které si nesmím nechat ujít, děkuji také za všechny pochvaly a milá slova, nesmírně si toho vážím, protože člověk je vždy rád, když jeho snahy nezůstanou bez povšimnutí.

Teď už ale k věci:

Vítězem druhé giveaway na BookAddiction, který už může na BookDepository vybírat jakoukoliv knihu v hodnotě max. $10 USD, se stává...

SIMCSA
(simcsa13@gmail.com)

GRATULUJU!

Výherkyni za malou chvilku přijde na uvedený e-mail oznámení o výhře. Na to ať odpoví, prosím, obratem nejpozději do 48 hodin, v opačném případě budu muset vylosovat někoho jiného.


4 komentářů :

Simcsa řekl(a)...

Ďakujem :)) Už odpovedám :)

Simcsa řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
moira řekl(a)...

gratuluju, S. :D

Buma Agda řekl(a)...

Môj príbeh TU JE SKUTOČNÝ A GENUINE. Volám sa Matta Agda Noah Vienna a som tu, aby som vypovedal o Veľkej matke, ktorá mi priviedla späť môjho muža, keď sa so mnou rozišiel kvôli inej žene, ktorú stretol na svojom pracovisku. Great Adeleke je veľmi silná, skutočná a jedinečná žena so zvláštnymi právomocami. Snažil som sa získať pomoc z mnohých miest a zdrojov, aby som priviedol späť môjho muža, ale nič nefungovalo, ale keď som kontaktoval Veľkú Adeleke, prinútila ma znova sa usmiať tým, že priviedla svojho muža späť ku mne so svojimi osobitnými právomocami. Ak máte nejaké problémy v Vaše manželstvo, vzťah a máte s tým podobný problém, obráťte sa na Veľkého doktora Adeleke, ktorý vám teraz pomôže. Tu je jej e-mailová adresa: (aoba5019@gmail.com) a môžete sa s ňou skontaktovať aj na vlastné číslo WhatsApp: (+27740386124) Môžete ju buď kontaktovať na svojom e-maile, alebo na čísle WhatsApp. Ďakujem Veľký Adeleke.

Okomentovat