“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Waiting On Wednesday (#23)

on středa 29. února 2012
Týdenní meme pořádané Breaking the Spine.

SHUT OUT
- KODY KEPLINGER -


 Většina sportovních týmů na středních má na ostatních školách své soupeře. Na Hamilton High jde ale o válku mezi místními - mezi týmem amerického fotbalu a týmem kopané. A Lissa už toho má plné zuby. Její přítel Randy, quaterback, dá vždycky přednost rvačce s týmem kopané nebo provedení nějakého žertíku na jejich účet v šatně, před ní samotnou. Navíc při třech různých příležitostech bylo zase Randyho auto 'ohozeno' vajíčky, zatímco se v něm spolu s Lissou líbali. Lissa už má dost soupeření s partou upocených kluků, jen aby získala pozornost toho svého.
 Právě proto se pak Lissa rozhodne ukončit tohle rivalství jednou pro vždy: Ona a holky ostatních hráčů začnou co se týče sexu stávkovat. Jejich klukům tak nebude dopřána žádná 'akce' dokud spolu oba týmy neuzavřou mír. Nepočítali však s novým druhem soupeření: neskutečným soubojem holek proti klukům o to, komu se podaří držet své libido na uzdě déle. Čeho si ale Lissa nevšimla, tak je sexuální napětí mezi ní a vůdcem kluků, Cashem Sterlingem...

• • •

Miluju The DUFF od Kody - naprosto skvělá kniha z prostředí střední školy, která si na nic nehraje. Je jasné, že jsem Shut Out vyhlížela se zvědavostí, o to víc, když jsem si přečetla anotaci a uviděla prostě trefnou obálku. Pak už jsem jen čekala, kdy se konečně objeví paperback - měsíce utíkaly a ono pořád nic. Až teď. Konečně jsem na BD zmerčila chystané vydání paperbacku a šup šup si ji předobjednala:D No jo, můžete mi vynadat potom, ale divíte se po té dlouhé době čekání? Teď už jen doufat, aby kniha přišla brzo a byla alespoň z poloviny tak dobrá jako ta s Biancou a Wesleym.

- anotace a obálka

0 komentářů :

Okomentovat