“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Vyhlášení vítěze 7 Reasons Giveaway

on pondělí 30. července 2012

Tak jsem se vesměs odpočatá a zároveň unavená vrátila domů a k vašemu potěšení můžu nyní oznámit jméno vítěze, který si bude moci vybrat svou výhru v podobě knihy z BookDepository v ceně $10 USD.

Je hezké si po návratu domů přečíst spoustu milých slov, která jste mi prostřednictvím soutěžního formuláře nechali, nemluvě o všech dalších knižních doporučení - budu se asi muset naklonovat, abych to všechno stihla:D Jsem jinak ráda, že se vám nový vzhled blogu líbí, protože mě samotné padl do oka hned. Děkuju taky za připomínky ohledně rubrik a článků, které vás zaujaly, je to pro mě další motivací nezahálet.

A teď trošilinku čísel:
Mojí úplně první giveaway se dohromady zúčastnilo 58 lidí, samotné číslo následovatelů blogu se díky soutěži navýšilo na ohromných 113, za což vám moc děkuju - bohužel vítěz může být jen jeden, to už ale jistě víte a moje zbytečné vykecávání vás momentálně nezajímá, takže už to nebudu protahovat...


Vítězné číslo, které ruka osudu (respektive šikovný random.org) vytáhla a jehož majiteli tak brzy přibude nová anglická knížka, patří ...

STORMY
(sima.burcikova@gmail.com)

GRATULUJU!

Za malý okamžik může ve své emailové schránce očekávat oznámení o výhře, na které, prosím, ať odpoví obratem nejpozději do 48 hodin. V jiném případě budu muset vylosovat někoho jiného.

Všem ostatním děkuju za hojnou účast a nezoufejte, toto sice byla první soutěž, ale zdaleka ne poslední;)

2 komentářů :

Stormy řekl(a)...

Som v maximálnom šoku! :D Nesmierne ma to potešilo. Ešte raz ďakujem! :)

moira řekl(a)...

gratuluju. :))

Okomentovat