“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Posuď knihu podle obalu (#18)

on neděle 13. listopadu 2011
Týdenní meme pořádané Syki.

KŘÍDLA
(KŘÍDLA #1)
- APRILYNNE PIKE -



ANOTACE

Patnáctiletá hrdinka jde poprvé do školy (předtím ji učila matka) a snaží se přizpůsobit novému prostředí. Brzy najde přítele, který jí podá pomocnou ruku. David se nemusí přemáhat, nová spolužačka je nesmírně krásná, jemná a milá dívka. Vypadá jako víla, říká si David, ale to ještě netuší, že není daleko od pravdy a že jej po boku Laurel čekají pěkně horké chvíle. Bytosti z jiného světa se dostávají mezi lidi a začíná boj na život a na smrt. Voda tady má nádherný odstín a křehké, světlounké lístky na hladině ve tvaru motýlka jsou naprosto kouzelná, což se k tématice víl určitě hodí.

• • •

Opět novinka z řady paranormální YA literatury u nás. Jedná se tentokrát o knihu s námětem víl, což pro mě osobně je opravdu něco nového, protože doposud jsem nic přímo o vílách nečetla, tudíž to beru jako výzvu a knihu si musím rozhodně pořídit - už jen ta obálka by za to stála:)
Moc se mi líbí, když jsou v kontrastu pastelové, holčičí barvy na velmi tmavém pozadí. Musím znovu pochválit skvěle zvolený font, na které si já docela dost potrpím, a tady je to na výbornou! Nakladatelství zasluhuje jedničku za to, že ponechali originální cover.

0 komentářů :

Okomentovat