“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Další nabídka giveaways

on úterý 17. května 2011
Jelikož se mi momentálně ještě nechce do učení, přínáším vám opět nálož giveaways, kterých se zatím stihlo po dobu mé neaktivity všude hojně nashomáždit, takže...hurá na to:D


Krásných sedmnáct let oslavila v kouzelný pátek 13. jedna z našich knižních řad, a to Kath z Kath's World Of Books. 
Přeju tedy ještě jednou vše nejlepší:)
K dodatečným gratulacím můžete přihodit přihlášku do její první giveaway, kterou hostuje na svých stránkách do 31.5.2011






Oslavuje i blog Bitten Books, avšak dosažení 300 followerů. Počet možných výherců se ustálil zatím na čtyřech, ale jelikož giveaway trvá až do 01.06., může se to ještě změnit. Vyhrát můžete jednu z uvedených knih, např. Matched, Crescendo (Hush, Hush #2), City of Fallen Angels (The Mortal Instruments #4), atd. atd.






Na Knižním doupěti probíhá právě soutěž o velice zajímavou knihu Across the Universe (B.Revis), která byla jednou z nejočekávanějších titulů roku a momentálně si vede velmi dobře, co se týče hodnocení a recenzí. A právě její anglický výtisk dává prostřednictvím Syki do hry Taylor. Komě základního vstupů můžete nasbírat i dalších 5 extra. Učiňte tak nejpozději do 05.06.





Giveaway, v níž jsou ve hře skvělé knižní balíčky, po třech kusech každý, pořádá blog Gripped into Books, který dosáhl 500 followerů. Vybírat může z takových kousků jako je série The Mortal Instruments, The Wolves of Mercy Falls, The Fallen nebo si sestavit svůj vlastní pack z nabízených knih. Přihlašovat se můžete do 10.06.






500 followerů získal i blog The Bookish Brunette, který taktéž nabízí 1 ze tří knižních balíčků, taktéž po třech kusech. Jediné, co musíte udělat, je vyplnit formulář a to do 15.06., kdy se giveaway uzavírá.






S 500 následovateli ještě nekončíme, protože další, kdo jich má momentálně o trochu víc je blog Evie Bookish.

Vítězi budou dva a nabídka je skutečně pestrá, takže určitě budete mít z čeho vybírat. Uzávěrka je 16.06.






Druhé blogové narozeniny oslavuje Escape In A Book.
Dvěma šťastlivcům poskytuje možnost vybrat si knihu/y (1. výherce - 2 knihy; 2. výherce - 1 kniha) z těchto 8. Zařazeni do slosování budete po vyplnění formuláře, extra vstupy za šíření.
Konec je až 9.7.

0 komentářů :

Okomentovat