“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Top týdne (#12)

on pondělí 14. listopadu 2011

Týdenní meme pořádané Luu.

NEJPŘITAŽLIVĚJŠÍ OBÁLKY

Jelikož obálek, které mě nechaly beze slov, je spousta, bude výběr deseti adeptů do tohoto příspěvku úkol setsakra těžký. Jediné štěstí je, že se omezím jen na ty, které jsem už četla - u dvou jsem zvolila jejich originální obálku a to ze stejného důvodu.






8 komentářů :

Kacennnka řekl(a)...

Mě tak strašně štve, jak předělali obálku 13 reasons why... :/

annejude řekl(a)...

No že jo? Já když "to" zmerčila poprvé, tak jsem myslela, že začnu prchat.

Kacennnka řekl(a)...

To je vážně šílenost, když to porovnáš s originální obálkou... :/ A ještě jsem zapomněla... Obálka Leviatanu vypadá mnohem líp ve skutečnosti (i když se mi víc líbí ta s Alekem)... :)

Eruvie řekl(a)...

Vybrala jsi fakt pěkné kousky. Obálka Leviatanu mě zaujala hned na první pohled, ale ještě jsem se ke knížce bohužel nedostala.

A souhlasím s vámi... Když jsem viděla českou obálku 13 reasons why, tak jsem myslela, že mě nejspíš klepne.

Kacennnka řekl(a)...

Verush, tak to koukej do Leviatanu jít, protože mě se to opravdu hodně líbilo. ;) Je to hodně povedená knížka a jestli k tomu máš ráda historii, tak by tě mohla zaujmout. (Např. pro mě jsou obě světové látky oblíbenou etapou dějin :))

annejude řekl(a)...

Hlavně mě štve, že právě kvůli té hrůze to spoustu lidí odradí s tím, že to na první pohled vypadá jako nějaký ufňukaný holčičí románek.

Co se týče obálek Leviatana, tak mě se právě spíš líbí ty bez-obličejové verze:)

A jinak se, Verush, přidávám ke Kacennnce. Leviatan je výjimečná a naprosto skvělá knížka, určitě by sis ji měla přečíst. Správná dávka dobrodružství a o pár vychytávek vylepšená první světová:)

Houp řekl(a)...

Velice krásné obaly. Hlavně Smečka a ty první dvě knihy, které jsme nečetla. :)) Zavrženého jsem si zamilovala díky obsahu i obalu. Tak nějak jsem to měla i se smečkou. :))

Eruvie řekl(a)...

Teď se těším ještě víc. :D Ježíšek bude mít letos hooodně dlouhý seznam...

Okomentovat