“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Ženy a dívky, pomozte!

on čtvrtek 17. listopadu 2011

Omlouvám se za tak dramatický titulek, ale vaše pomoc by se mi skutečně hodila. Upoutalo to vaši pozornost? Pokud ano, tak bych měla říct, že se to pro tentokrát netýká knih. Stále vás to zajímá? Tak tedy pokračujte níže.

Jak jste stihli zaregistrovat, tak má aktivita na blogu poněkud poklesla, což se s příchodem prvního čtvrtletí dalo celkem očekávat. Kromě zkoušení a prověrek ve škole a pak ještě práce odpoledne, mě momentálně zaměstnává i seminárka do semináře sociologie a psychologie. Jedná se o tzv. sociální výzkum, který každý provádí na jiné téma. Obsahuje to jak teoretickou část, tak i praktickou, která může být zpracována formou dotazníku, ankety, rozhovoru nebo jinou metodou.


Jako téma jsem si zvolila "Postavení žen ve společnosti", což je téma stále aktuální a týká se nás všech. Nebudu vás tu zatěžovat čísly, procenty nebo současnou situací, takže se nemusíte bát. 
Abych se konečně dostala k tomu hlavnímu, tak já konkrétně zkoumám, jak moc se dnes liší názory žen různých věkových kategorií na ženskou emancipaci a rovnocennost s muži. A tady přicházíte na řadu vy. 

Moc ráda bych vás poprosila o pár minutek svého času a o vyplnění dotazníku s několika otázkami na toto téma. Jedinou podmínkou je, abyste byly ženského pohlaví a bylo vám nejméně 15 let (nejsou tam žádné choulostivé věci, ale spíš otázky na práci, rodinu, popř. jak to vidíte do budoucna). Hodně byste mi tím pomohly, protože mě trochu tlačí čas, nechci se omezovat pouze na svou školu a známé a cizí lidé na ulici jsou tak trochu podezřívaví:D
A pokud byste přiměli zúčastnit se i své maminky, babičky, sestry, sestřenice, kamarádky, kolegyně, tak by to  bylo skvělé, opravdu vám budu moc vděčná, protože čím širší škála, tím lepší.

DOTAZNÍK NAJDETE

Za velkou pomoc a podrobné vysvětlení, jak tyhle Google dokumenty fungují, patří mé obrovské dík Syki:)

Všem vám moc předem děkuju a pokud byste měly nějaké otázky, neváhejte se zeptat v komentářích;)

7 komentářů :

Kristina řekl(a)...

hotovo :)))

annejude řekl(a)...

Moc děkuju, Nikki:)

Stormy řekl(a)...

Hotovo... i keď občas som si nebola úplne istá a len sa priklonila k tomu, čo bolo pravdepodobnejšie :) Poslala som link i kamarátkam, tak snáď to pomôže :)

Syki řekl(a)...

Vyplněno a oznámeno také na FB. Jen bych já konkrétně u bodu 13. uvítala vícero možností, ze kterých lze vybrat, protože se ani s jedou zase tolik neztotožňuji. Snad ti to vyplní dost lidí :)

Awekki řekl(a)...

Taktéž vyplněno :))

Lili.en řekl(a)...

Vyplněno :) a doporučím dál ;)

annejude řekl(a)...

Všem vám, holky, moc děkuju, jak za vyplnění, tak i šíření:)))
Teď budu muset ještě poobtěžovat maminky a babičky známých (pokud k tomu posadíte ty svoje, bude to víc než super:D), aby byly zastoupeny všechny věkové hranice, a můžu zpracovávat:)

Syki, přesně otázku 13 jsem včera konzultovala se svojí tetou, která mi také říkala, že zde záleží na okolnostech, tudíž by to chtělo spíše více možností, ale já jsem se nakonec rozhodla ponechat pouze tyto tři, které mi schválila i profesorka, tak snad u tebe aspoň něco přesáhlo o trochu víc a nemělas dilema:)

Okomentovat