“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Giveaways právě probíhající v blogosféře

on sobota 18. června 2011
Můžete si sice říkat, že s tolika soutěžícími máte nulovou šanci vyhrát, ale pravdou je: nikdy neříkejte nikdy.  Takže vám teď ve své volné chvilce přináším pár tipů, kde byste mohli momentálně zkusit své štěstí.

Between the Covers právě oslavil 1000 Followerů, takže se rozhodl uspořádat velice štědrou giveaway, v níž nezapomněli ani na své mezinárodní následovatele. Jeden z nich tak může vyhrát jakoukoliv knihu z BookDepository v hodnotě do $15. Konec je 22.6.2011 a přihlásit se můžete TADY.




Další oslavy se konají i na Paranormal Wastelands, kde   se díky prvním 200 followerům rozdává 5 výtisků knihy Blood Magic od Tessy Gratton. Výherců bude tedy pět a k jejich vyhlášení dojde po 23.6.2011 a to TADY.


Přímo luxusní giveaway pořádá opět Evie z Bookish, která dosáhla během několika měsíců 700 followerů. Jako odměnu tedy nabízí 5 vylosovaným knihy dle jejich výběru. A že je z čeho vybírat! Neváhejte a podívejte se TADY. Čas máte do 15.7.2011





Spousta z nás miluje léto a těší se na horké prázdninové dny. A Haley z YA-Aholic na tom není jinak. Najdete proto na jejím blogu skvělou Hello Summer Giveaway, v níž 4 šťastlivci si můžou vybrat knihu z nabídky, která čítá 25 kousků.Chcete tedy pozdravit léto? Udělejte to do 18.7.2011 a to TADY.

0 komentářů :

Okomentovat