“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Giveaways

on neděle 10. dubna 2011
Tak, jako to dělá spousta knižních blogerů, jsem se rozhodla začít zkoušet štěstí v "soutěžích" o knihy, a to i na zahraničních stránkách. Navíc jak napovídá název, giveaways, nejedná se o soutěže jako soutěže.
Stačí jen vyplnit formulář, stát se následovatelem atd., popř. si urvat nějaké ty body navíc a získat tak extra vstupy. A to je vše.
Pokud máte blog, nevadí vám kniha v angličtnině a chcete se připojit, pár jsem jich tu pro začátek vybrala.




Tato slečna pořádá giveaways docela často, takže se vyplatí navštěvovat její blog a sledovat ho:)
Teď přišla s jakousi "tajemnou verzí. V podstatě do formuláře napíšete pár titulů, o které byste měli zájem. V případě výhry by se rozhodla pro jednu z nich. Však si vše hezky můžete zjistit po kliknutí na odkaz:D

• Badass Bookie •


Blog slaví své první narozeniny a svou radost se chce podělit i se svými čtenáři. Ačkoliv jsou zde uvedeny 3 giveaway, jen ta první je mezinárodní. A jaká je výhra? Cokoli na BookDepository nebo jinde - limit je AUS $15. Uzávěrka je do 15.4.2011, takže šup na stránky přečíst si pravidla atd.;)



Jak můžete vidět hned na první pohled, skvělá mezinárodní giveaway se skvělými 11 knížkami, mezi nimiž si můžete vybrat tu, po které vaše srdce zatouží nejvíce:) Pravidla a informace najdete na uvedené stránce.



Další stránka, kde se majitelka věnuje rozdávání knih často, v tomto případě měsíčně. Škála nabízených knih je skutečně pestrá, takže je z čeho vybírat. Více info na stránkách.





0 komentářů :

Okomentovat