“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Spring Cleaning Giveaway + 1000 Followers Giveaway

on pátek 29. dubna 2011
Opět článek, který je určen především blogerům , kteří rádi soutěží a účastní se zahraničních giveaways.

Obrovskou Giveaway, v níž majitelka blogu BloodyBokaholic nabízí více než 40 knih, můžete najít zde. K mání jsou knihy známé i ty méně známé a budou rozděleny mezi 4 výherce. Některé z nabízených titulů můžete vidět na obrázku, pro zbytek se podívejte na výše uvedené stránky. Běte se tedy stát followerem, zanechte komentář a vyplňte formulář:)

Další místo, kde můžete vyhrát, je blog Down The Rabbit Hole, kterému můžete blahopřát k dosažení 1000 následovatelů za jeden rok tady. A co by to bylo za oslavu bez dárků, že? Jenže rozdávat bude blogerka, která chce ostatní odměnit, takže 3 šťastným výhercům nabízí vybrat si jednu z knih v předprodeji jako je například Abandon od M. Cabot, The Goddes Test od A.Carter nebo pokračování Smečky Wolsbane od A.Cremer, poslední díl Forever od . Stiefvater, atd. atd.




•••

Nechce se mi kvůli tomu psát samostatný článek, ale asi jste si všimli, že v poslední době tu nic nepřibylo, nebo aspoň ne to, co by se dalo považovat za konstruktivní článe, a ani knihy v mé Goodreads poličce se neobměnily. Důvody jsou jednoduché, i když realita mnohem méně. Ve škole nastaly kritické časy, či-li období duben-květen, kdy všem profesorům šplouchá na maják více než obvykle. Vrácím se tedy dost často unavená domů, kde se musím připravovat na hrůzy, které přinese další den a na čtení mi tedy moc času ani nálady nezbývá, navíc mě ještě čekají ročníkové zkoušky. Omlouvám se tedy předem za to, že se v dohledné době žádné recenze nedočkáte a přidávání příspěvků do meme, kterých se účastním pozastavuji. 
Jediné mé štěstí je, že ještě nematuruju a ani mě nečekají státnice, takže držím všem palce a přeju hodně štěstí:)

0 komentářů :

Okomentovat