“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Rekonstrukce a věci okolo

on úterý 28. června 2011
Pokud právě čtete tenhle příspěvek, určitě jste stihli zaznamenat, že BookAddiction je právě ve fázi výměny svého decentního kabátu, který vystřídá model veselejších barev. Co si budeme povídat - prázdniny nedočkavě buší na dveře a já jsem typicky letní člověk, tím pádem nic neunikné mě rozradostněné náladě a chuti všechno ladit do teplých tónů a vyletňování okolí.

Nádherný design pochází z dílny Leelou, jejímž výtvorům lze jen těžko odolávat a podlehla jsem tedy i já. Jenže nebyl by to můj blog, kdyby se opět nevzpíral. S designem se popral slušně, ale v poslední době má tak nějak problém s galerií. No má to ještě své mouchy, které budu muset upravovat. A teď když jsem nemocná (jet s lehkou rýmou o víkendu stanovat se mi hold nevyplatilo) mám čas se do toho pustit. Prosím vás tedy o kapánek trpělivosti, než to dám všechno do pucu. Uvažuju i nad tím, že přidám i nějaké menší vychytávky nebo tak, ale jak to dopadne, to je ještě ve hvězdách, protože má počítačová zručnost jaksi pokulhává za ostatními:D

Lost Girl
No, nevím, jestli je tu někdo, kdo sleduje seriál True Blood, natočený podle knih Charlaine Harris, ale čtvrtá řada byla v neděli spuštěna a první epizoda úspěšně odvysílána. Mám z ní rozporuplné pocity a byla to pro mě jedna z nejzmatenějších epizod vůbec, ale vůbec ne špatný začátek. Víly jsou strašné mrchy.
Jo a nedávno jsem zaregistrovala seriál zaobírající se tématikou sukub. Jmenuje se Lost Girl a zatím mám za sebou jen první díl, takže těžko budu hodnotit. Je to zajímavé a pro mě za se něco nového, takže až nebudete mít do čeho píchnout...

Co se knižního světa týče, vyrojilo se spoustu novinek, nových knih, nových obálek atd. atd. Počíst si o nich můžete na stránkách ostatních blogerek, které informace pracně nastřádaly, přeložily a pěkně se o ně podělily, takže se nezapomeňte podívat a pokochat, protože byste jinak mohly přijít o fakta týkající se záhadného Pottermore.com, o u nás plánované YA knihy nebo o velké množství nových meme, kterých je jak hub po dešti.

Jinak mé školní úspěchy jsou až do čtvrtka trochu nejisté, ale zřejmě na dobré cestě, protože to zatím vypadá, že oběma trojkám, které mi hrozily, se asi vyhnu ladným obloukem. Wish me luck;)

4 komentářů :

Tereza Eliášová řekl(a)...

no jo Leelou designy jsou prostě nejlepší :) Tenhle je taky moc povedený!
Držím palce ve škole ;)

Willinda řekl(a)...

True Blood právě shlédnuto. Byl to takový zvláštní díl, ale uvidíme, uvidíme! :)
Lost Girl určitě dokoukej, protože je to něco! :D
Hezký design. :)

Eruvie řekl(a)...

Pěkný desgin.. souhlas s Teresinhou, Leelou laye jsou prostě nádherné. :)

annejude řekl(a)...

Teresinha, Verush:
Tak, tak, těžko se mi vybíralo:D
Děkuju;)

Willinda:
Přesně, ale je to teprve jen rozjezd, tak se uvidí.
Určitě dokoukám, už to mám připravený ve složce:D
Jinak chvála patří jedině autorce, ale i tak díky:)

Okomentovat