“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Posuď knihu podle obalu (#14)

on neděle 9. října 2011
Týdenní meme pořádané Syki.

JANE
- APRIL LINDNER-


ANOTACE:

Co kdyby se Jane Eyre zamilovala do rockové hvězdy?

Poté, co je po náhlé smrti svých rodičů nucena odejít z vážené vysoké školy East Coast, vezme Jane Moore práci chůvy v Thornfield Parku na statku Nico Rathburna, světoznámé rockové hvězdy, která je připravená na svůj velký comeback. Praktická a nezávislá Jane bude neochotně uchvácena svým přitažlivým a zadumaným zaměstnavatelem a zjistí, že se nachází uprostřed zakázané lásky. Thornfield ale má svou záhadu a velmi záviděníhodný vztah Jane a Nica je brzy podroben zkoušce mučivého tajemství z jeho minulosti. Rozpolcená mezi své city k Nicovi a jeho osudové tajemství se musí Jane rozhodnout: Znamená to, že když k sobě bude upřímná, že se musí vzdát své pravé lásky? 
Neodolatelný milostný román propletený temně strhující záhadou a moderní převyprávění milované klasiky Jane Eyre slibuje okouzlení nové generace čtenářů.

• • •

Jana Eyrová je velmi zdařilá klasika, takže kniha inspirováná tímto dílem  a zasazená do současnosti zní určitě více než zajímavě. Rozhodně myšlenka na pana Rochestera jako rockera mě dost zaujala:D
Každopádně cover knížky upoutal mou pozornost - nese se v duchu a náladě originálu knihy, tedy taková ta dávka tajemna a melancholie. Téměř prázdná obálka temných barev a stínů, které dominuje opravdu veliký název, vypadá vážně úžasně a nemohu se vynadívat na to pásmo mračen. Dokonce ani ta jasná růžová nepůsobí nepatřičně.

0 komentářů :

Okomentovat