“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Posuď knihu podle obalu (#15)

on neděle 16. října 2011
Týdenní meme pořádané Syki.

ZÁŘ
(ZÁŘ #1)
- ALEXANDRA ADORNETTO -


ANOTACE:

Tři andělé - Gabriel, bojovník; Ivy, léčitelka; a Bethany, nejmladší a nejlidštější - jsou posláni z Nebe, aby snesli dobro světu, který začíná propadat temnotě. Musí tvrdě pracovat, aby utajili svou světelnou zář, nadlidské schopnosti a, což je nejvíce nebezpečné, svá křídla. A během toho by se měli vyhýbat lidem aa nezbližovat se s nimi.
Pak ale Bethany potká Xaviera Woodse a ani jeden z nich nedokáže odolat přitažlivosti mezi nimi. Gabriel a Ivy dělají vše, co je v jejich silách, aby zasáhli, jenže pouto mezi Xavierem a Bethany se zdá být příliš silné.
Mise andělů je ale naléhavá, protože ji ohrožují temné síly. Zničí láska Bethany, nebo ji zachrání?

• • •

Dejte mi pět minut.
...
Uh, evidentně to nebude stačit, protože nejsem schopná se na tuhle obálku vynadívat! Nakladatelství vyslyšelo modlitby všech a ponechalo knize její jedinečnou krásu, takže tímhle nádherným coverem se bude chlubit i náš překlad, juhůůů (dostalo mě to do jakési dětské euforie:D).
Vidíme především úžasnou hru světel a stínů - anděl a hlavního hrdina jsou zachyceni v okamžiku před polibkem, což ještě podtrhuje zář mezi  nimi a celá scéna působí správně tajemně a romanticky. Obyčejný font zde kupodivu působí velmi dobře, protože na šmrncu mu dodává jednoduchý, ozdobný rámeček, který se mi moc líbí. Mám pocit, že jsem spotřebovala snad všechna pochvalná přídavná jména, takže tuhle knihu si určitě pořídím. Rozhodně se bude pěkně vyjímat v knihovničce;)  

0 komentářů :

Okomentovat