“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Sladká políbení (#8)

on pátek 9. září 2011
Meme hostované Syki.

MEG CABOT: SLEPÁ VÁŠEŇ

Samozřejmě mohla tušit, jaké to bude. Líbat Jacka Townsenda. Vlastně spíš nechat se od něj líbat. Protože Lou nelíbala jeho. To rozhodně ne.
Jenže když člověka někdo líbá tak důkladně a zkušeně jako Jack ji, je těžké polibky neopětovat.
Což ještě neznamenalo, že se jí líbání s Jackem líbilo. Tedy, teoreticky.
V praxi ovšem... v praxi to bylo něco docela jiného.
Protože Jack Townsend líbal, jako by to myslel vážně. Nebyla to žádná letmá pusa ze zdvořilosti, jaké se rozdávají v Beverly Hills. Tohle byl totální orální průzkum s otevřenou pusou - šermování jazyky, jak tomu říklali její bratři, když je při tom načapali s Barrym.
Až na to, že s Barrym se takhle nikdy nelíbali. Barry nikdy neprováděl tak důkladný průzkum vnitřku a okolí jejích úst jako teď Jack. Barry v ní nikdy nevyvolal pocit, že líbat ji je to to jediné, oč mu právě jde, a že na to mají nekonečné spousty času, což se bůhvíproč Jackovi právě podařilo. Barry jediným polibkem nikdy nezpůsobil, že jí srdce málem vyletělo z hrudi jen z čirého pocitu fyzické rozkoše.
A právě tak se cítila po líbání s Jackem Townsendem. Cítila ho - jeho teplo, jeho váhu, jeho náruživost - od rtů až po špičky prstů na nohou, které, jak zaznamenala kdesi v temném zákoutí svého mozku, nemohly být úplně zmrzlé, když se jí po elektrickém doteku jeho úst zkroutily v botách.

•••

Malá ochutnávka pro ty, kteří ještě nestačili poznat hvězdného Jacka Townsenda:D Věřte mi, je snadné si ho oblíbit, stejně jako hlavní ženskou hrdinku Lou. Jejich nekonečné popichování, urážení se a nesnášenlivost jsou skvělé, úsměvné a nejde si je neužít - zkrátka, co jiného by se dalo čekat od drahé Meg, že?:)
Pokud se vám tato ukázka líbila, v knize jich vás čeká víc a ...je to teprve jen začátek.

0 komentářů :

Okomentovat