“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Léto s knihou: Letní čtení

on pondělí 4. července 2011


Určitě vás nemusím nijak podrobně seznamovat s letním speciálem Léto s knihou, který organizují Abyss a Syki. Pokud by se přeci jen našel někdo, ke komu se to nedostalo nebo má pouze jen jakési střípky informací, určitě to může okmažitě napravit TADY nebo TADY.



Součástí je i tzv. Letní čtení, které spočívá v tom, že pomocí zvolené úrovně výzvy člověk může virtuálně cestovat po světě. No a protože se v létě nikam do ciziny nedostanu, proč se tam aspoň nevydat pomocí jednoho z nejoriginálnějších prostředků - pomocí knih?
A cílem mé cesty se po přípravách a plánování trasy nakonec stala Afrika a pokud během putování nedojde k nějakým karambolům nebo náhlým potížím, ráda bych tuto výpravu zakončila v Tanzanii (12 knih). A abych se sem dostala, bude potřeba se nejprve zastavit v Irsku (2), pak to vezmeme přes vodu do Belgie (4), odtud zamíříme přímo na jih do Španělska (6 knih). Naše první kroky na africkém kontinentu budou směřovat do Egypta (8), a ještě předtím než dorazíme do našeho stanoveného cíle, nakoukneme do Keni (10).
Jako datum odjezdu bylo určeno 1.7.2011, výlet by nám měl trvat celé dva měsíce, tudíž očekávaný návrat by podle všeho měl být 31.8.2011. Veškeré záznamy z cest (náročnost B) budou uváděny níže.
Bon voyage!

•••

IRSKO
Elizabeth Chandler: Love at First Click 
Suzanne Collins: Aréna smrti (Hunger Games #1)

BELGIE
Suzanne Collins: Vražedná pomsta  (Hunger Games #2)
Suzanne Collins: Síla vzdoru (Hunger Games #3)


ŠPANĚLSKO
Cecelia Ahern: Vzpomínky na zítřek 
Jay Asher: Proč? 13x proto


EGYPT
Rob Thurman: V temnotě (Cal Leandros #1)
Nicholas Sparks: Nezapomenutelná cesta

KEŇA
Eden Maguire: Krásní mrtví
Becca Fitzpatrick: Crescendo (Hush, Hush #2)

TANZANIE
Jane Austen: Rozum a cit
Rick Riordan: Percy Jackson - Zloděj blesku (Percy Jackson a Olympané)

DOKONČENO

0 komentářů :

Okomentovat