“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Waiting on Wednesday (#7)

on středa 20. července 2011
Týdenní meme pořádané Breaking the Spine.

THE DUFF
(DESIGNATED UGLY FAT FRIEND)
- KODY KEPLINGER-

Sedmnáctiletá Bianca Piper je cynická a loajální, a zdaleka si nemyslí, že je tou nejhezčí ze svých kamarádek. A taky je příliš chytrá na to, aby se nechala okouzlit sukničkářem a hezounem školy Wesleym Rushem. Bianca ho ve skutečnosti vlastně nesnáší. A když ji nazve "DUFF" (ošklivá tlustá kamarádka), vchrstne mu do obličeje svou colu.
Situace doma ale není zrovna moc v pohodě, takže Bianca zoufale touží po rozptýlení, což nakonec skončí u líbání s Wesleym. Horší ale je, že se jí to líbí. Toužíc po úniku, ocitá se Bianca najednou ve vztahu nepřátelé s výhodami.
Dokud se ovšem všechno ještě víc nepokřiví. Ukáže se, že Wesley není zas tolik špatný posluchač, a že jeho život taky za moc nestojí. Bianca najednou s hrůzou zjišťuje, že se začíná zamilovávat do kluka, o němž si myslela, že ho nenávidí víc než kohokoli jiného.
• • •

O této knížce jsem načetla až příliš moc pochvalných reakcí na to, abych si ji neobjednala, takže si teď hezky trůní v komínku knížek na stole a čeká na své přečtení. Hrozně se na ni těším a zjistila jsem, že moc ráda přejíždím prstem po jejím obale:D No, uvidím, jestli mě dostane tak, jako ostatní:)

0 komentářů :

Okomentovat