“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Letní obálky (#3)

on středa 17. srpna 2011

Meme letního speciálu Léto s knihou, který pořádají Abyss a Syki.
Cílem je vybrat tři obálky knih, které v člověku vyvolávají nebo připomínají léto.


CATCHING JORDAN
Miranda Kenneally

Miluju procházení se v trávě bosýma nohama:D Taková ideální činnost pro léto, řekla bych. A s pěkným fotbalistou po boku...Obálka je taková svěží, hravá a jednoduchá.
Jordan Woods kluci berou za jednu z nich, protože je kapitánkou jejich školního fotbalového týmu. S příchodem nového kluka si však Jordan přeje, aby z nich bylo víc než jen spoluhráči na hřišti. // GoodReads


A NEED SO BEAUTIFUL (#1)
Suzanne Young

Tento cover není vyloženě letní tématiky, ale podívejte se na ty barvy! Je to jak zářící letní slunce:) A použitý font je dokonalý.
Charlotte patří k zvláštnímu druhu andělů na zemi, tzv. Zapomenutým, kteří cítí nekontrolovatelné Nutkání všem pomáhat. Jenže tahle zodpovědnost má i svou cenu, takže je na Charlotte, jak půjde její život dál. // GoodReads



IN HONOR
Jessi Kirby

Roadtrip a léto prostě patří do jedné rovnice. A tahle obálka se mi prostě z nějakého důvodu i přes svou obyčejnost zamlouvá. Letní šaty, zlatavé lány polí a lesknoucí se kapota nějakého bouráku - skvělá kombinace.
Honor přijde od bratra poslední dopis, který ji před svou smrtí napsal. Spolu s dopisem, v němž jí žertovně vyzývá, aby jeho idolu, popové hvězdičce Kyře Kelly, řekla o jeho lásce k ní,  jsou v něm lístky na její koncert. Kvůli bratrově poslednímu přání se tak Honor spolu s bratrovým hezkým, ale arogantním a tvrdohlavým přítelem Rusty, vydává na cestu, kde na ni však čeká nejedno překvapení.

0 komentářů :

Okomentovat