“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Waiting on Wednesday (#11)

on středa 31. srpna 2011
Týdenní meme pořádané Breaking the Spine.

THE BODY FINDER
(THE BODY FINDER #1)
- KIMBERLY DERTING -

 Violet Ambrose řeší dva hlavní problémy: Jaye Heatona a svou morbidní tajnou schopnost. Zatímco je šestnáctiletá Violet zmatená svými novými city k nejlepšímu kamarádovi z dětství, více ji zneklidňuje její "moc" cítit mrtvá těla - nebo aspoň ty, kteří byli zavražděni. Už jako malá holka dokázala vycítit ozvěny, které za sebou mrtví zanechali na světě... a otisky, jež vedly k jejich vrahům.
 Violet nikdy nepovažovala svůj zvláštní talent za dar; většinou ji to zavedlo k mrtvým ptákům, s kterými si její kocour přestal hrát. Ale teď začal její malé město terorizovat sériový vrah a ozvěny místních dívek ji pronásledují den co den. Violet si tak uvědomí, že je možná jediným člověkem, který by mohl vraha zastavit.
 Navzdory své urputné starostlivosti o Violet, Jay neochotně souhlasí s tím, že jí pomůže s pátráním po vrahovi - a Violet je nervózní z naděje, že by mohly Jayovy úmysly být víc než jen přátelské. Přestože se čím dál víc zamilovává, je Violet blíž a blíž k odhalení vraha... a k tomu, aby se sama stala jeho obětí. 
• • •

Jedna z knih, po kterých už dlouho toužím. Odrazovala mě ta angličtina, ale zvědavost a hodnocení ostatních blogerů, kteří byli okouzleni touto sérii, jsou přeci jen silnější a hlasitější, takže jsem se nakonec rozhoupala a brzo se snad objeví v mém currently reading:D

0 komentářů :

Okomentovat