“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Top týdne (#6)

on pondělí 19. září 2011

Týdenní meme pořádané Luu.

NEJVĚTŠÍ KRETÉNI


LORD VOLDEMORT
(J. K. Rowling: série Harry Potter)

Už jen protože je to de facto Pán Zla si zaslouží své místo v tomhle žebříčku. Šílenec, který k dosažení svých cílů šel doslova přes mrtvoly a dopustil se naprosto nelidských činů. Oslepený touhou po moci se neštítil zbavit se každého, kdo mu stál v cestě za podmaněním si kouzelnického světa.


PETER PETTIGREW
(J. K. Rowling: série Harry Potter)

Odporná podrazácká krysa. Naprosto bezcharakterní člověk, kterého to vždycky táhlo k těm mocným a populárním. Podlézal jim a to jen proto, aby se mohl těšit slávě alespoň v jejich stínu. Neváhal proto ani obětovat své nejbližší - a zradu přátel já považuju za jednu z nejzavrženíhodnějších věcí vůbec.

PREZIDENT SNOW
(S. Collins: série Hunger Games)

Každý fanoušek Hunger Games série právě nevědomě zatnul zuby. Tahle postava úlisná jak had byla prostě stvořená k tomu, aby ji člověk nenáviděl a byl z ní znechucený. Hlásím se mezi prvními.

VALENTÝN MORGENSTERN
(C. Clare: série Nástroje smrti)

Není nad lásku psychopatického manžela, otce a přítele. Ačkoli ho ráda nemám, považuju Valentýna za velmi zajímavou postavu. Posedlý, manipulativní a zcela mimo, protože jaké vyšší dobro je možné vidět ve vyvražďování nevinných? Tady někomu asi hráblo.

LOKI / OLIVER MOORE
(F. Pascal: série Neohrožená)

Další případ pro cvokaře, protože Lokiho nadprůměrně inteligentní mysl je prostě a jednoduše chorá. Milostný trojúhelník, smrt, CIA, teroristická organizace... pozadí předcházející narození hlavní hrdinky série je zamotané, během série se to jen komplikuje a Loki je čím dál nebezpečnější. Škoda, že u nás vyšlo jen 8 dílů- zajímalo by mě, jak ten magor skončil.

KRÁL RANDA
(K. Cashore: série Sedm království)

Krutý a nemilosrdný král, který je pro svůj lid jen neštěstím. Odporně využívá zabijáckých schopností své neteře, kterou posílá, aby za něj dělala špinavou práci, a její pověsti, aby se udržel na trůně. Zkrátka slaboch a blbec v jednom.

1 komentářů :

Lady McFly řekl(a)...

Blé. Nesnáším Snowa ... To je tak jediné, co k článku můžu napsat, protože mám plné ruce, tedy vlastně zuby, práce :///

Okomentovat