“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Dear Mr. Holiday (#1): Nechť prázdniny započnou!

on pondělí 4. července 2011


Holiday diary meme, za jehož vznikem stojí Kath, je něco jako letní prázdninový deník zážitků a poznatků. Nápad mě ihned oslovil, takže pokud jste na tom stejně, neváhejte se pro více informací podívat SEM.

Jeden z nejkrásnějších a nejočekávanějších časů je konečně tady, takže když už jsem tak dlouho nedočkavě počítala dny do jeho začátku, hodlám si ty prázdniny a celkově léto pořádně užít! A rozhodně bude co, takže se těště, pane Holiday:D

Můžete si, knihkupectví, oddechnout...
Vysvědčení, které mělo být letos jedno z nejhorších, se nakonec ukázalo být k mému překvapení velice velice podařené. A za těch 10 útrpných deset měsíců strávených ve škole jsem se dočkala i odměny, která však kupodivu nepůjde na knihy. Ne, ne, přednost jsem tentokrát dala hudebním zážitkům, přesněji řečeno se jedná o festival Vysmáté léto Kadaň, kam jsme měly v plánu se 3 kamarádkami jet k babičce jedné z nich, takže koncert jako bonbónek navíc přišel vhod, a o zářijový koncert Simple Plan, o který jsem se nechala před 3 lety kvůli úrazu připravit. Jsem tedy momentálně téměř bez peněz, takže žádné lovy na knížky se asi konat nebudou.

Další důvody, proč milovat mé oblíbené knihovnice
Do knihovny chodím sama od 4. třídy a brzy jsem tam byla jako doma. Víte, naše  knihovnice z dětského jsou ten typ veselých lidí, kteří si snad pamatují jména všech, kdo zavítají do jejich patra, vždycky rádi poklábosí, něco doporučí, jsou vřelost sama a tak, takže i když si knihy teď půjčuju převážně z dospělého, protože v dětským mám většinu přečtenou, často zaskočím nahoru a zašiju se tam v nějakým tichým koutě:D Jenže nedávno jsem se s jednou z knihovnic zapovídala (jak jinak než na téma knih) a zdá se, že budu teď navštěvovat skoro jen dětské oddělení, protože v poslední době mnohem výrazněji rozšiřují nabídku YA literatury. A o samé zajímavé kousky! Už jsem jim přidala i pár svých návrhů:D Takže pokud mě bude někdo hledat, ví, kde mě najde;)

1 komentářů :

Anonymní řekl(a)...

Díky za připojení k meme. :) Budu se těšit na další a další příspěvky. :)

Okomentovat