“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Dear Mr. Holiday (#3): Zpátky doma a zas pryč

on pátek 12. srpna 2011
Holiday diary meme, za jehož vznikem stojí Kath.

S úsměvem z Kadaně
Ke konci července jsem byla v Kadani na festivalu Vysmáté léto. S kamarádkami jsem přespávala u babičky jedné z nich a bylo o nás teda postaráno královsky. Já nevím jestli je to záležitost všech starších lidí nebo co, ale všechny kolem sebe vidí jako podvyživené, takže považují za svou občanskou povinnost je vykrmit. Festival sice nebyl žádný Rock For People, ale koncerty jsem si skvěle užila. Byli jsme např. na Support Lesbiens, kvůli kamarádce jsme se pak museli prodrat dopředu na Tomáše Kluse (mimochodem skvělá hudba a atmosféra), na šílených Nightwork, kteří ví, co to je show a kde to byl přímo boj o život, protože ty ječící holky...no radši ani nemluvit, jedna za mnou se snažila svým hrudníkem vecpat co nejvíce k podiu:D A zůstali jsme i na poslední Kabáty, kdy většina lidí kolem měla napito a někdy se i schylovalo ke rvačkám. Bylo to teda něco, takže možná příští rok zas:)

Dvě místa tak blízko, a přeci jen daleko
Druhý den po příjezdu domů jsem jela hned k tetě, která bydlí na vesnici blízko našeho městečka. Moc ráda sem jezdím, protože člověk si tu skvěle odpočine od všech těch technických udělátek, aut a celkově města. Ráno se budíte s kokrhajícím kohoutem, za domem máte přímo les, většinu dne chodíte kolem slepic, kachen, králíků, koček, psů a ovcí a teoreticky děláte všechno venku na čerstvém vzduchu. Počasí mi dopřálo dvě smočení se v rybníce, jinak to zcela ovládla houbařská sezona. Chodili jsme na túry, pro děcka jsme dělali bojovku, turnaje v badmintonu a soutěže a letos jsme ještě čistili a dávali do pucu lesní studánku, takže si to můžem šoupnout na seznam dobrých skutků:D Chystám se tam ještě poslední letní týden a už teď se těším;)

Jinak poslední poznámka na závěr, že tu zas pár dní nebudu, protože s partou vyrážíme na chatu, takže tu bude opět pusto:D

4 komentářů :

Rakla řekl(a)...

Ahoj, chtěla jse se Tě zeptat jestli si nevyměníme odkazy (myslím to tak, že bych tě měla v oblíbených a ty mě).
Dík za odpověď Rakla
(reader-diary.blogspot.com)

Kacennnka řekl(a)...

Úplně mě deptá, kolik je zase v létě festivalů. :D Kdo to má všechno stíhat? :D

Tereza Eliášová řekl(a)...

Tomáš Klus je můj velký favorit a moooc prima kluk! Tak moc mě mrzí, že jsem se letos zatím netrefila na žádný festival, kde by byl...

annejude řekl(a)...

Rakla:

Každý nový knižní blog je v mém seznamu vítaný, takže k tobě co nejdříve skáknu na návštěvu:)

Kacennnka:
Člověka to úplně ruinuje:D

Teresinha:
I já si ho dost oblíbila:D S Jirkou Kučerovským jsou sehraná dvojka a sympaťáci, takže doufám, že je ještě na nějakém koncertě uvidím. Pokud vím, tak jejich účast na Vysmátém létě nebyla první, takže možná zas za rok...:)

Okomentovat