“At some point, you just pull off the Band-Aid, and it hurts, but then it's over and you're relieved.”
- Looking for Alaska by John Green -

Giveaways doma i ve světě

on sobota 20. srpna 2011
Přestože se léto neskutečnou rychlostí světla blíží ke konci, je tu stále spousta giveaway, kterých se můžete zúčastnit a pokud vám bude štěstí přát, budete si moct podzimní dny zpříjemnit nějakou krásnou výhrou. A tady jsou některé z nich:

ČESKO&SLOVENSKO


Pokud byste rádi vyhráli Smečku, Nádherné bytosti, Inkarceron, Leviatana nebo dva díly Upířích deníků, měli byste se podívat k Abyss. Poté, co vyplníte formulář, popř. nasbíráte nějaké ty extra vstupy, je šance, že právě vy budete jedním ze 3 výherců. Soutěž je otevřena všem z ČR a SR a končí 30. 8.2011.

Svou historicky první giveaway má tentokrát na svědomí Lili.en a to na svém blogu Obsidian Butterfly. A cena? Nově vydaná kniha Pád od Lauren Kate!
Stačí být pouze pravidelný čtenář z ČR nebo SR a zanechat komentář se svým e-mailem. Učinit tak můžete nejpozději do 9.9.2011, kdy bude i vítěz vylosován.

Jste fanouškem Upířích deníků? Tak právě vás by mohla zajímat nová soutěž u VeEee. Ta totiž jako cenu nabízí dva nové výtisky Stefanových deníků od L. J. Smith. Pokud je vám víc jak 13 let a bydlíte na území ČR, tak jediné, co musíte udělat, je vyplnit formulář a zodpovědět soutěžní otázku. Můžete získat i extra vstupy.  Soutěž probíhá do 5. 9. 2011.

SVĚT

Ange z Moonlight Reader slaví v srpnu 24. narozeniny, tudíž se rozhodla uspořádat narozeninovou giveaway. Vítěz získá 1 knihu z 12ti nabízených
Formulář + extra vstupy.
Konec je 31.8.2011.
100 followerů dosáhl blog Book Angel, který tak nyní slaví prostřednictvím giveaway. Vyhrát můžou dva šťastlivci, z nichž jeden dostane jakoukoliv knihu z BookDepo a ten druhý jednu z nabízených.
Formulář + extra vstupy.
Konec je 31.8.2011

Další, kdo překonal hranici 100 followerů je i AgnesPink se svým blogem O.ops I Read That BookŠ'tastlivec, který vyhraje v její giveaway, bude mít možnost vybrat si 3 knihy z široké nabídky.
Formulář + extra vstupy.
Konec je tentokrát až 30. 10. 2011

Druhý narozeninový oslavenec je Jennie z My Cute Bookshelf. A tak se rozhodla nabídnout některé ze svých oblíbených knížek, z nichž si 2 následovatelé blogu mohou 1 vybrat.
Formulář + extra vstupy.
Konec je 7. 9. 2011
Ohromných 1000 followerů má teď na kontě blog Gripped into Books, což teda je pořádný důvod k nové giveaway. A ceny jsou naprosto parádní, protože je tu 5 balíčků a o každý z nich můžete soutěžit, navíc výherců bude 8, takže třeba to budete vy, na koho se usměje štěstěna.
Formulář + extra vstupy.
Konec je 9. 9. 2011

600 followerů oslavuje .Ya-Aholic. a taktéž pořádá giveaway.
Jeden vylosovaný získá pro sebe hned celou jednu z 12 na blogu uvedených sérií.
Formulář + extra vstupy.
Konec je 8. 9. 2011

Letní giveaway najdete i u Evie na jejím blogu Bookish. 5 lidí bude mít to štěstí vybrat si 1 z knížek na seznamu a stát se jejími hrdými vlastníky.
Formulář + extra vstupy.
Konec je 1. 10. 2011

1 komentářů :

Lady McFly řekl(a)...

Och. Tohle je jako článek z ráje =D.
Ve většině už jsem zapojená, ovšem některé z tvé nabídky vážně zvažuji =).

Okomentovat